De Somega Methode

Bij Somega zetten wij mensen weer in hun kracht. Fris in je hoofd, fit in je lijf en klaar voor de volgende stap in je leven.

 

Coachen doen we door middel van de Somega Methode. Deze is ontwikkeld door coach en inspirator Satcha Maduro – Valies. De Somega methode is een combinatie van coachingsgesprekken en outdoor beweegprogramma’s. De methode is geïnspireerd door de Schaarste theorie en het thema persoonlijke integriteit. Satcha werkt samen met haar team van personal trainers en coaches aan het mentaal en fysiek welzijn van anderen.

Schaarste (een tekort hebben aan)
De schaarste theorie is ons uitgangspunt. Schaarste zorgt voor structurele verhoogde stress, keuzes die op lange termijn niet goed voor je zijn, compensatiegedrag en rusteloosheid. Erger nog: schaarste zorgt ervoor dat je hersenen letterlijk een andere architectuur gaan aannemen, waardoor jij je anders gaat gedragen. Je maakt keuzes om te overleven, stress te vermijden of om bepaalde emoties niet te voelen of juist te compenseren. Het doet afbreuk aan je energiehuishouding en vermindert je probleemoplossend vermogen. De Somega methode heeft de oplossing hiervoor. Onze aanpak herstelt de effecten van schaarste.

Persoonlijke integriteit
Alleen door dicht bij jezelf te blijven kom je volledig tot je recht in het leven. Eerlijk naar jezelf zijn en bewust zijn van je keuzes is een van de belangrijkste zaken binnen het zelfbewustzijn. Door omstandigheden en tekorten maken we andere keuzes waardoor je ver van jezelf af kan komen te staan. Binnen Somega kijken we naar wie jij bent, waarom je  bent wie je bent en hoe je dichter bij jezelf kan komen te staan. Dit thema is onderdeel van de Somega methode.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.