Inspiratiedag 2018

 

De Somega Inspiratiedag is voor vrouwen die vooruit willen. Vrouwen die hun excuses opzij willen zetten en gaan geloven dat ze het kunnen! Vrouwen die een nieuwe manier van denken willen. Vrouwen die gelukkiger en stabieler willen zijn met zichzelf, hun onderneming en hun gezinsleven.

Meld je hier aan!

 

Het thema van de dag is: You and your mind!
Je hebt doelen, wensen en ambities. Al heel lang, maar je zet die stap maar niet. Of je hebt het al 3x geprobeerd, maar iedere keer strand je ergens. Of je wilt je leven op orde, maar je slaagt er niet in om dit voor elkaar te krijgen. Er staan dingen in de weg! Grote kans dat dit te maken heeft met jouw manier van denken.

Op deze dag maken we de weg voor je vrij! We kijken naar denkpatronen, naar wat jouw drijfveren zijn en we kijken alleen maar naar jouw mogelijkheden. Er zijn interessante workshops, we maken een stappenplan en je krijgt toegang tot ons netwerk van coaches en personal trainers. Alles, maar dan ook alles begint met een gedachte.

Je gaat naar huis met inzicht, helderheid en een plan. ’s Avonds bubbel je nog na op de bank van inspiratie! De Inspiratiedag wordt georganiseerd door Somega Life coaching & Counseling; het bedrijf voor coaching en vitaliteit.

Gastvrouw
De gastvrouw en hoofdspreker van de dag is Satcha Maduro – Valies. Zij is coach, inspirator en bekend van de serie Schuldig. Satcha is deskundige op het gebied van armoede & schulden en is maatschappelijk werkster geweest in Amsterdam. Satcha is zelf door diepe dalen gegaan. Ze is moeder van een dochter met verstandelijke beperkingen, kreeg een burn-out en zat in de schulden. Ze klom weer uit haar ellende, zette haar eigen bedrijf op en werd door haar persoonlijke verhaal een inspiratie voor veel mensen in Nederland. Deze dag vertelt ook Satcha haar verhaal.

Exclusiviteit
Deze dag hebben we exclusief voor jou gemaakt. Door persoonlijke aandacht en een selecte groep vrouwen nemen we de tijd voor jouw verhaal en plannen. Na de Inspiratiedag krijgt ieder van jullie een gratis coachingsgesprek met Satcha kado!

Lekker eten
Natuurlijk wordt er op deze dag goed voor je gezorgd. Verse koffie, thee en gebak en een ambachtelijke biologische lunch gemaakt door Ellen van de Kletskeuken. Voor deze geheel verzorgde dag betaal je €175.

Informatie & locatie
Datum: zaterdag 3 maart 2018
Tijd: 09.30 – 18.00 uur
Locatie: Amsterdam
Bankgegevens: NL 15 RABO 0323 9369 11

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.