Specifieke doelgroepen

Bij Somega zijn we maatschappelijk betrokken. In ons team zit veel ervaring met wijkgestuurd werken, outreachende hulpverlening en groepswerk. Daarom ontwikkelen en voeren wij projecten uit voor kwetsbare groepen in de samenleving. Onze projecten inspireren, empoweren en verbinden doelgroepen op de gebieden ondernemen, life style en persoonlijke ontwikkeling. Doordat we een team hebben van verschillende coaches en personal trainers, variëren onze projecten en kunnen wij verschillende doelgroepen bedienen.

 

Voorbeelden van projecten zijn:

Het Beweegcafe
Dit is een samenwerking met RAY action Sport & Bewegen, het Noorderpark en de De Roze Tanker.
Dit project heeft als doel om bewustwording van een gezonde life style te creëren. De doelgroep zijn mensen met een laag inkomen. Er worden workshops over life style, bewegen en eten aangeboden. Samen informatie vergaren, samen bewegen en samen eten, inspireert en verbindt. Klik hier voor een foto impressie.

IMG_7550    FB_IMG_1494610872286

 

Powermoms
Powermoms is een empowerment project voor alleenstaande moeders met schulden en ambities. De vrouwen worden 6 tot 10 maanden gecoacht om stabiliteit in hun leven te krijgen, om hun financiën op orde te krijgen, en een gezonde leefstijl te ontwikkelen. Het projectplan ligt klaar. De aanvraag voor financiering loopt nog voor dit project.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.