Team Somega

 

52-_MG_1575

Satcha Maduro – Valies – Founder/life coach
In 2003 studeerde Satcha af als bedrijfsmaatschappelijk werkster aan de Hogeschool van Utrecht. Inmiddels heeft Satcha ruim 12 jaar ervaring in het maatschappelijk sociaal vakgebied als bedrijfs-, school- en algemeen maatschappelijk werkster.  Tevens werkte zij als sociaal ondernemer in Amsterdam Noord waar zij sociale projecten ontwikkelde èn leidde voor speciale doelgroepen. Daarnaast is zij werkzaam geweest als vrijwilliger bij het Leger des Heils en bij stichting Doras.

Satcha is moeder van een verstandelijk beperkte dochter met autisme. Ze was alleenstaande moeder en heeft zware tijden gekend. Nadat zij in een burn out terecht was gekomen, heeft ze besloten dat ze het anders wilde in haar leven. Ze wilde afrekenen met haar slachtoffermentaliteit en zelfmedelijden. Ze wilde daarbij de regie over haar leven terug. Ze is 22 kilo afgevallen, niet alleen door het sporten, maar door de emotionele oorzaak van haar overeten aan te pakken. Ze heeft keihard aan haar herstel gewerkt door intensief te sporten en in psychotherapie te gaan.
De combinatie van praten bij de therapeut en intensief sporten was een gouden combinatie, waar zij na 1.5 jaar als een sterke zelfbewuste vrouw uit is gekomen. Zij is ervan overtuigd dat iedereen die vastloopt in het leven, de combinatie van coaching en bewegen nodig heeft om te herstellen.
Satcha is christen. Gesterkt door de visie die God haar heeft gegeven over het oprichten van Somega, besloot zij in 2013 te beginnen met haar bedrijf.

Inspiratoren
Haar inspiratie voor het opzetten van Somega heeft zij gehaald uit haar eigen leven, haar geloof en mensen als Joyce Meyer, Stanley Hofwijks en Robert Kiyosaki. Maar ook zeker door de mensen die zij heeft ontmoet zoals cliënten, hulpverleners en vrijwilligers, de verhalen van cliënten, en vooral uit haar persoonlijke life-changing gebeurtenissen. Bovendien heeft haar speciale moederschap van een kind met mentale beperkingen geleid tot heel veel inspiratie.

04-_MG_1290

Francis Maduro – Facilitair ondersteuner
Francis is de echtgenoot van Satcha. Hij is de drijvende, ondersteunende en mentale kracht achter Satcha. Hij is niet alleen een zeer begaafd kunstenaar, maar ook een man die van aanpakken weet. Iedere keer weer zorgt hij voor de faciliteiten voor de eindpresentaties, voorbereiding van coachingsgesprekken en de logistieke opdrachten. Met veel liefde en toewijding staat hij achter zijn vrouw.

 

 

 

17-_MG_1328

Sammy Monsels – Personal trainer /Bootcamp expert
Eén van haar grote inspiratoren is oud top atleet en meervoudig sprintkampioen Sammy Monsels. Bij hem heeft zij anderhalf jaar lang het trainings & herstelprogramma Walk And Recover (WAR) gevolgd in Amsterdam Zuid Oost. Walk And Recover betekent “al lopende herstellen”. Drie tot vijf keer in de week trainde zij door weer en wind, door alle seizoenen heen. Hij heeft haar geleerd respect te hebben voor zichzelf. Hij heeft haar geleerd wat doorzetten is. Door zijn trainingen is haar wilskracht en discipline vergroot tot een hoog niveau. Naast een zeer ervaren en deskundige looptrainer, is Sammy Monsels een mental coach van ongekend niveau. WAR en de levenslessen van Sammy Monsels en zijn vrouw, hebben Satcha haar leven ingrijpend veranderd en geïnspireerd.

 

100-_MG_1259Rita Gemerts – Personal trainer/ Sport coach
Rita’s persoonlijkheid staat synoniem voor kracht, stabiliteit en discipline. Met een CIOS diploma en gedegen cursussen ter bevordering van haar deskundigheid, is zij al 23 jaar actief binnen het vak sporten en bewegen. Met veel bewogenheid en geduld voert zij haar werk uit. Van personal trainer tot groepswerk. Rita weet zich als geen ander aan te passen aan de persoon, of de groepsdynamiek. Als eigenaar van haar bedrijf RAY-action Sport & Bewegen is zij inmiddels een begrip geworden in Amsterdam. Met een bom aan kennis en ervaring begeleidt en coacht zij met een bewogen hart de cliënten binnen het beweegprogramma van Somega.

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.