VIP coachings

VIP coachings

 

Je hebt een drukke en bijzondere leefstijl. In alle hectiek van je leven heb je wat zaken die niet goed lopen, moeilijkheden of problemen waar je maar niet uitkomt. Je wilt verandering in je leven, maar je weet niet hoe. Je wilt iemand die met je meekijkt naar jouw keuzes en naar mogelijkheden. En je wilt het ook nog op een manier die goed bij jou past. Daarom hebben wij de VIP coachings ontwikkeld.

 

interieur

Het traject
De Somega VIP life coaching bestaat uit een traject van 10 gesprekken en 10 personal trainingen. We luisteren naar je, brengen samen met jou de meest urgente onderwerpen in kaart, stellen samen doelen, maken een coachingsplan en gaan met je aan de slag om verandering aan te brengen in jouw leven.

Jouw plek
In een periode van 10 weken komen we bij jou op locatie. Aan je keukentafel, in je achtertuin, op jouw vakantieadres, het maakt niet uit, we zijn er. De Somega life coach en personal trainer staan per dagdeel geheel voor je klaar.

Uitgebreide bereikbaarheid
Ook wordt er een grotere bereikbaarheid voor jou beschikbaar gesteld, waardoor je 24 uur met ons in contact kan komen. Dit varieert van online gesprekken tot telefoongesprekken tot persoonlijke gesprekken.

We nemen de tijd voor je
De coachingssessies en personal trainingen zijn niet maar een uurtje. Nee, we trekken per gesprek of training anderhalf tot 2 uur voor je uit.

Sfeermakers
We organiseren koffie, thee, koekjes, lunch of andere lekkere versnaperingen voor de sfeer rond de coachings in overleg met jou. Dit verschilt natuurlijk per locatie en tijdstip.

Wil je meer informatie over de VIP life coachings? Of wil je een ori├źnterend gesprek aanvragen? Ga dan naar onze┬ácontactpagina. We staan je graag te woord.

 

 

 

 

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.